dimarts, 24 de març del 2009

Word

En la setmana del 10 de març vam fer una sessió que tractava sobre la utilització del Word. Aquesta sessió va consistir en modificar un text.

La mestra ens va explicar que l’estil és un format predeterminat, podem posar l’estil que vulguem pels títols i el text. I ens va ensenyar a posar un pàgina en blanc en inserir salt de pàgina.

A continuació vam fer un índex amb el text que ens va donar. Per fer-lo, primer posem el mateix estil als títols o subtítols. Un cop ja ho hem fet, en la pàgina en blanc que havíem fet anteriorment, creem l’índex anant a referències, taula de contingut, inserir taula de contingut. Un cop hem seguit aquests passos se’ns crea l’índex automàticament.

En cas de que volguéssim posar títols de més, posaríem l’estil que els correspon i actualitzaríem tota la taula.

Un cop ja està fet tot el treball toca numerar-lo, però no poden aparèixer com a numerats la portada i l’índex. Així que aconseguim això posant-nos a l’últim punt de l’índex i anant a disseny de pàgina, salts de secció, pàgina següent.

Al costat de la tercera pàgina piquem i ens surt vincular a l’anterior, un cop tornem a picar, esborrem les dues primeres numeracions de pàgina i ja ha quedat tot el text numerat excepte la portada i l’índex.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada